JavaScript must be enabled! Godišnji kongres UReS/ORS 2023 : Detalji Smeštaja

Vrnjačka Banja se nalazi se u centralnoj Srbiji, u dolini Zapadnog Pomoravlja, na 43°37‘ severne geografske širine i 20°53‘ istočne geografske dužine. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 110 km od Niša. Smeštena je između planine Goč (1216 m) i Zapadne Morave Vrnjačka Banja je turističko mesto prvog stepena, centar integralne turističke regije. Banjsko naselje je delom na severnim obroncima planine Goč, koja pripada šumskom-planinskom kompleksu koji čine Kopaonik, Jasterbac, Stolovi i Željin, prema Zapadnoj Moravi i južnim obroncima Gledićhih planina.

Smeštaj je obezbeđen u hotelima: Zepter i Fontana.

Vrnjačka Banja
Hotel Zepter

Hotel Zepter, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana.

Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića. Zepter Hotel je poznat po kongresnim kapacitetima – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

Hotel Fontana je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog Mosta ljubavi i Promenade. Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje.

Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vodili smo računa o vašoj udobnosti, ali mi želimo da vam ponudimo više od prijatnog smeštaja. Nudimo doživljaje koje ćete pamtiti.

Hotel Fontana

KONGRESNI PAKETI I KOTIZACIJA

KONGRESNI PAKET (sa uključenom kotizacijom)

Kongresni paket, sa uključenom kotizacijom i smeštajem u dvokrevetnoj sobi po osobi:

Hotel Paket po osobi
za lekare
Paket po osobi
za saradnike
Zepter 4* 390€ 340€
Fontana 4* 390€ 340€

*Doplata za jednokrevetnu sobu (155 eura).

Kongresni paket sadrži:

  • Kotizaciju (Kongresni material, ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, koktel dobrodošlice, kafe pauze, obroke, zajedničke večere, sertifikat).
  • Smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu Zepter ili Fontana.

Raspored po smeštajnim objektima je po redosledu prijave i uplate.

KOTIZACIJA 200€ + PDV (za sve učesnike koji ne koriste kongresni paket)

Kotizacija sadrži:

  • Kongresni materijal i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, koktel dobrodošlice, kafe pauze, zajedničke ručkove i večere, sertifikat.

ZA ČLANOVE ORS-a (29-30 septembar 2023. godine)

Kongresni paket 140€

  • Smeštaj u dvokrevetnoj sobi, kongresni material i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, koktel dobrodošlice, kafe pauze, sertifikat.

Kotizacija 75€ + PDV (za učesnike koji ne koriste smeštaj)

  • Kongresni material i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, koktel dobrodošlice, kafe pauze, sertifikat.

*PDV se ne iskazuje na osnovu člana 35. Stav 7 Zakona o PDV-u.

Otkaz registracije i izmena programa

Za sve pismene otkaze dostavljene:

  • 29-20 dana pre početka kongresa povraćaj 80% od uplaćenog iznosa
  • 19-15 dana pre početka kongresa povraćaj 60% od uplaćenog iznosa.
  • 14-10 dana pre početka kongresa povraćaj 20% od uplaćenog iznosa.
  • 9-6 dana pre početka kongresa povraćaj 10% od uplaćenog iznosa.
  • 5-0 dana pre početka kongresa povraćaj novca neće biti moguć.

Organizatori ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu promenu u programu do koje bi došlo usled nepredvidjenih okolnosti.

Radi obezbeđenja odgovarajućeg smeštaja, obavezno popuniti prijavu na sajtu kongresa.

Za učesnike Kongresa biće organizovan autobuski prevoz iz Beograda i Niša.
Minimalan broj putnika za realizaciju pevoza je 40 osoba u autobusu. Ukoliko se prijavi manji broj od navedenog agencija zadržava pravo otkazivanja organizovanog prevoza.