JavaScript must be enabled! Godišnji kongres UReS/ORS 2023 : Prijava Predkongres

PočetnaPrijavaPrijava predkongres

VAŽNO!

Za prijavu učešća na predkongresni seminar, potrebno je da popunite online formu u nastavku, isključivo sa podacima lekara-učesnika (ne unositi i podatke osobe koja je u ime učesnika vršila prijavu). Nakon slanja prijave, dobićete potvrdu o registraciji na e-mail adresu iz prijave.

LIČNI PODACI*

PAKETI PREDKONGRESNOG SEMINARA (27-28.09.2023)*

Paket za učesnike predkongresnog seminara (27-28. septembar 2023. godine) sadrži: smeštaj u izabranom tipu sobe u hotelu Fontana na bazi polupansiona, kongresni materjial, ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, kafe pauze, obroke, sertifikat)

Kotizacija za učesnike nefrologa predkongresnog seminara (27-28. septembar 2023. godine) sadrži: Kongresni materijal i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, kafe pauze, radne ručkove, zajedničku večeru 27.09.2023, sertifikat.

NAČIN PLAĆANJA*

Molimo Vas da proverite tačnost podataka koje ste uneli u registracionu prijavu*

* Obavezno polje
Na osnovu prijave izvršni organizator će poslati predračun sa rokom za uplatu.
PDV se ne iskazuje na osnovu člana 35. Stav 7 Zakona o PDV.
Organizator zardžava pravo da u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu i nepredviđenih okolnosti promeni uslove i cenu
Uslovi otkaza su definisani Opštim uslovima putovanja turističke agencije Mondorama doo Niš.